Poyraz Karayel'in Yeni Sezonu Başladı

13:03:00 Hande Elif 0 Comments




      Geçtiğimiz sezon herkesin aklında "Poyraz Karayel öldü mü ? "diye soru işaretleri bırakarak sezon finali yapmıştı. Sezon finalinin ardından İlkel Kaleli'nin instagram paylaşımı herkesi "Gerçekten Poyraz ölmüş olabilir mi ?" düşüncesine daha da yaklaştırmıştı. Dizinin jeneriğinde de İlker Kaleli'nin isminin geçmesi herkesi şok etmişti.





İnstagram paylaşımının devamını okumak için tıklayınız.

      Yeni sezonun ilk bölümüne Poyraz'sız Ayşegül'ü izledik. Burçin Terzioğlu'nun muhteşem oyunculuğuyla Poyraz'ın yokluğunu o kadar iyi hissettik ki; o üzüldükçe üzüldük, ağladıkça ağladık. Ayşegül'ün evlenme kararı aldığında ona karşı biraz öfkelensek de yine de yanında olduk.



      Ayşegül Poyraz'ın ölümüne inanmışken kardeşi Meltem ise hiç olanak vermedi. Abisini aramaya devam etti. Bu aramalar Zülfikar'la ilişkilerini bozmaya başlasa da Poyraz'ı aramaktan hiçbir zaman vazgeçmedi. Bölüm sonunda tam Poyraz'ı buldu derken Meltem maskeli adamlar tarafından kaçırıldı.





      Ayşegül'ün düğün günü geldiğinde her şey çok güzeldi. Ayşegül gelinliğini giyince Poyaz'a ihanet etmiş gibi hissetse de nikah masasına oturdu ve EVET dedi.



      Ayşegül Çınar'la evlenip dans ederlerken birini gördü. O biri onları uzaktan izleyen Poyraz Karayel'den başkası değildi.      

Ayşegül'ün Poyraz'ı gördüğü anı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.




      Şimdi ne olucak ? Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Poyraz'a ne oldu, nerdeydi hepsinin cevabını Poyraz Karayel'in 64. bölümünde öğreneceğiz. 



      Poyraz Karayel'in 64. bölüm fragmanlarını aşağıda bulabilirsiniz.


64. Bölüm birinci fragman




64. Bölüm ikinci fragman



0 yorum: